Menu

Dommer og Kampleder

Dommere og Kampledere

Til kampe hos BK Hekla benyttes en kombination af DBU-dommere og kampledere. Kampledere er ungdomsspillere fra BK Hekla, der har gennemført en kampledereuddannelse. Vores kampledere er under 18 år, og det forventes, at BK Heklas trænere griber ind ved tilråb fra spillere, trænere eller andre tilskuere.

 

BK Hekla Kamplederansvarlig: jack.n@hotmail.dk

BK Hekla Kampfordeler: baner@bkhekla.dk

DBU Dommer: dommer@dbukoebenhavn.dk

 

Fordeling af DBU-dommere og kampledere:

Kampe med Kampleder:

Alle 5-mod-5 og 8-mod-8 ungdomskampe (undtagen U13 Liga) tildeles altid en kampleder. Det er muligt at anmode om en DBU-dommer fra dommerhjælpen til U13-kampe. Kontakt Kampfordeleren i god tid, hvis en DBU-dommer ønskes. Vilkårene er de samme som ved "Dommerløse" kampe.

Ved aflysning senere end 5 dage før afviklingen skal den ansvarlige for kamplederne informeres.

Dommerløse kampe:

7-mod-7 seniorkampe er dommerløse og markeres som "Dommerløse" i turneringsplanen. Kampfordeleren anmoder om en dommer fra DBU's dommerhjælp til disse kampe. Der er ingen garanti for, at en dommer bliver tilknyttet, men det sker ofte. Du kan følge med i din DBU-app under kampinfo. Hvis der ikke tildeles en dommer, er det trænerens ansvar at finde en dommer. I så fald kan du eventuelt kontakte den ansvarlige for kamplederne for hjælp.

Hvis holdet aftaler med den ansvarlige for kampledere, at bruge egne kampledere konsekvent, skal Kampfordeleren informeres hurtigst muligt, så kampene kan ændres hos DBU.

Ved aflysning af en kamp, hvor der er tildelt en dommer, skal DBU informeres.

Dommerpåsatte kampe:

Alle 11-mod-11 kampe får en dommer tildelt af DBU.

Ved aflysning af en kamp, hvor der er tildelt en dommer, skal DBU informeres.

Du kan finde DBU’s regler her DBU Københavns Turneringsreglement (dbukoebenhavn.dk)

Luk