Menu

FCK og Hekla åbner Børnefodboldens Hus på Amager

image
20. juni 2023 kl. 13:51

FCK og Hekla åbner Børnefodboldens Hus på Amager

Mandag d. 21. august indvies Børnefodboldens Hus, der kommer til at være på Boldklubben Heklas anlæg på Amager i et samarbejde mellem F.C. København og BK Hekla.

 

”For det første så glæder vi os helt vildt til at komme i gang sammen med Hekla, som vi har et stærkt samarbejde med. Formålet med Børnefodboldens Hus, som vi skaber sammen med Hekla er, at vi vil forsøge at skabe et sted hvor alle klubber på Amager kan søge inspiration til deres børnefodboldmiljøer. Vi vil skabe et rum for vidensdeling og sparring, og Børnefodboldens Hus skal være et sted, hvor børnefodbolden altid ruller og fagpersoner kan få den nyeste viden om børnefodbold,” siger Anders Lange, der er chef for børnefodbold i F.C. København.

 

I Børnefodboldens Hus vil der løbende blive afholdt kurser, inspirationsdage og andre events, der skal understøtte børnefodbolden på Amager.

 

”Der er allerede gang i rigtigt meget god børnefodbold på Amager og den udvikling ønsker vi at understøtte. Det er et led i vores strategi i FCK, at København skal være førende internationalt i forhold til børnefodbold. Både for dem, der ønsker at spille rigtigt meget fodbold og dem, der spiller lidt mindre. Nu starter vi Børnefodboldens Hus op på Amager som det første sted, men målet er at udbrede konceptet til flere steder i Hovedstadsområdet, så vi kan bidrage endnu mere til de lokale miljøer,” siger Anders Lange.

Luk