Menu

Årgang 2004/2005 piger

Vi søger nye spillere til truppen !!!

Holdets trup er desværre ikke stor nok til at kunne spille 11mands fodbold lige nu, derfor søger vi efter nye og engagerede fodboldpiger, som har mod på at være en del af et hold fyldt med god energi og et fantastisk sammenhold.

Lyder dette som noget for dig, er du altid velkommen til at komme til prøvetræning for at se, om vores hold skulle være noget for dig.

Hvis du er interesseret eller har yderligere spørgsmål, kan du altid kontakte Kasper fra trænerstaben.

 

Træningstider vinter: Træningstider sommer:

 

Mandage: 17:00-18:00 på DR byen kunst.

Onsdage: 18.15-19.00 løbetræning fra Skolen på Islands Brygge

Fredage: 17:30-19:00 i Hafnia hallen (overdækket kunst).

Mandage: 18:00-19:30 på Hekla Park

Onsdage: 18:00-19:30 på Hekla Park

 

 

Kort om holdet: Holdet består lige nu af et fokuseret trænerteam samt 14 dygtige og dedikerede fodboldglade piger. De fleste af pigerne har spillet fodbold i mange år og nogle lidt mindre, men fælles for dem alle er, at de kæmper hårdt og går op i at udvikle sig til bedre fodboldspillere. Holdet har i efterårssæsonen spillet i U14 7mands række 1 og deltager til vinter i Vinterbold U15 7/8 mands turneringen. 

 

Trænerteamets ord: Vi går ind for, at det skal være sjovt at gå til fodbold, og vi tror på, at man lærer og udvikler sig bedst, når man har det sjovt og føler sig tryg.

Selvom vi har det sjovt, så arbejder vi altid hårdt og har en seriøs tilgang til både træning og kamp. Hos os ser vi ikke seriøsitet som en modsætning til sjov, men derimod et perfekt sammenspil.

Vi går altid ind til hver kamp for at gå efter sejren og for at gøre vores bedste, men for os som trænere, er det at vinde ikke nødvendigvis det vigtigste succeskriterium - Det vigtigste for os er, at spillerne udvikler sig og bliver bedre fodboldspillere.

At holdet har et godt sammenhold og fungerer socialt er ligeså vigtigt som det sportslige, derfor afholder vi ofte arrangementer som fællesspisning, klubovernatninger mm. - Sidste sæsons træningsweekend var en stor succes.

I trænerteamet går vi også med tankerne om at deltage til stævne i udlandet i 2019. Dette kræver dog formentlig flere spillere i truppen, så vi kan tage afsted som et 11 mands hold.