Menu

Årgang 2004/2005 piger

Vi søger nye spillere til truppen !!!

Holdets trup har ambitioner om at spille 11mands fodbold, men spillertruppen er dog ikke stor nok lige nu. Derfor søger vi efter nye og engagerede fodboldpiger, som har mod på at være en del af et hold fyldt med god energi og et fantastisk sammenhold.

Lyder dette som noget for dig, er du altid velkommen til at komme til prøvetræning for at se, om vores hold skulle være noget for dig.

Hvis du er interesseret eller har yderligere spørgsmål, kan du altid kontakte Kasper fra trænerstaben - Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Nuværende træningstider:  

 

Tirsdage: 19:00-20:30 på kløvermarken kunst.

Onsdage: 18.30-19.30 løbe- og styrketræning fra Brygge skolen 

Torsdag: evt. Ekstra træning på sundby idrætspark

Fredage:  evt. Ekstra træning - Amager Q . 

 

 

Kort om holdet: Holdet består lige nu af et fokuseret trænerteam samt 12 dedikerede og fodboldglade piger. De fleste af pigerne har spillet fodbold i mange år og nogle lidt mindre, men fælles for dem alle er, at de kæmper hårdt og går op i at udvikle sig til bedre fodboldspillere.

Trænerteamets ord: Vi går ind for, at det skal være sjovt at gå til fodbold, og vi tror på, at man lærer og udvikler sig bedst, når man har det sjovt og føler sig tryg.

Selvom vi har det sjovt, så arbejder vi altid hårdt og har en seriøs tilgang til både træning og kamp. Hos os ser vi ikke seriøsitet som en modsætning til sjov, men derimod et perfekt sammenspil.

Vi går altid ind til hver kamp for at gå efter sejren og for at gøre vores bedste, men vigtigst af alt for at blive bedre fodboldspillere imens vi har det sjovt!

At holdet har et godt sammenhold og fungerer socialt er ligeså vigtigt som det sportslige. Derfor afholder vi ofte arrangementer som fællesspisning, klubovernatninger og tager til stævner - eksempelvis havde vi en super fed udlandstur til Costa Brava Cup i Barcelona.