Menu

Velkommen til Boldklubben Hekla ForældreHjælpere

image
30. maj 2017 kl. 22:53

Hvem/hvad er Boldklubben Hekla ForældreHjælpere
Boldklubben Hekla ForældreHjælpere består af forældre, hvis børn er tilknyttet BK Hekla Ungdom – eller som har en anden tilknytning til Boldklubben Hekla. BK Hekla ForældreHjælpere er ikke en ”forening” (med egen økonomi og generalforsamling mm.) – men en samling af forældre/personer, der gerne vil hjælpe til på frivillig basis i Boldklubben Hekla. Hjælpen kan bestå af alt fra en enkelt time til mere fast hjælp i Boldklubben Hekla.

Formål
Formålet med ForældreHjælperne er at støtte Boldklubben Hekla generelt - med stor vægt på ungdom, således at det er til gavn for alle ungdoms hold, uanset hvilket niveau de spiller på. Der lægges stor vægt på, at den støtte, der ydes, går til sociale og sportslige arrangementer, der er med til at fremme interesse for fodbold, holdånd og venskaber.

Hvordan bliver man medlem af Boldklubben Hekla ForældreHjælpere?
Der er oprettet en Facebook-side med navnet ”Boldklubben Hekla ForældreHjælpere” (Link). Her melder man sig ind i gruppen, og en af administratorerne fra Boldklubbens Heklas bestyrelse eller en af Boldklubben Heklas koordinatorer vil acceptere indmeldelsen.

Boldklubben Hekla ForældreHjælpere – koordinatorer og forældrehjælpere
Boldklubben Hekla ForældreHjælpere består af 2-3 forældre, der er koordinatorer, som har ansvaret for at koordinere arbejdsopgaverne bland forældrehjælperne. Disse koordinatorer er udpeget og arbejder tæt sammen med Boldklubbens Heklas bestyrelse.

Det er tanken/håbet, at Boldklubben Hekla ForældreHjælpere har10-30 forældrehjælpere – gerne flere.

Alle forældre, der har eller har haft børn som deltager aktivt i Boldklubben Hekla, samt personer som ønsker at gøre en forskel for Boldklubben Hekla, kan stille op til at være ”koordinator”.

Aktiviteter i Boldklubben Hekla ForældreHjælpere
Der sættes stor pris på alt den støtte, som allerede gives - og Boldklubben Hekla glæder sig over, at der altid er nogle, som altid gerne vil hjælpe til.
Boldklubben Hekla har dog altid brug for flere frivillige kræfter, så klubben håber, at I har lyst til at hjælpe til. Hjælpen kan være alt lige fra et par timer om året til mere fast hjælp i klubben – det er helt op til den enkelte, hvor meget man kan afse af tid til at hjælpe til med.

Du/I kan hjælpe Boldklubben Heklas ForældreHjælpere med f.eks.:
• Tage en vagt i cafeteriet/baren – enten bare engang imellem eller mere fast
• Ved fodboldstævner i Hekla Park med f.eks. parkering, grille, sætte mål op mm.
• Hjælpe til i Hekla Park ved opstart og afslutning på sæsonen
• Kulturhavns arrangementer på Islands Brygge
• Bryggens fødselsdag
• og meget meget mere :-)

Kontakt gerne koordinator Rikke Røser, rikke@ella.dk, mobil: 5123 9419 – hvis du vil være med i ”Boldklubben Hekla ForældreHjælpere”.